Lapte praf expirat vândut la Kaufland Câmpulung, în timp ce produsele de calitate sunt trimise cu TIR-ul la Piteşti!

Kaufland Câmpulung continuă să-şi bată joc de consumatori!

Nu este primul caz în care muscelenii reclamă calitatea produselor oferite spre vânzare la Kauflandkaufland-1 Câmpulung. Sâmbătă, 29 octombrie 2016, un câmpulungean a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un produs aflat la vânzare pe rafturile celui mai mare supermarket din zona Muscel. Este vorba de o cutie de lapte praf ieşită din termenul de garanţie încă din data de 11 octombrie a.c, pusă la vânzare cu o reducere 45% în data de 29 octombrie a.c.. Mai exact cumpărătorii ar fi putut achiziţiona laptele praf expirat (numai bun de aruncat) cu preţul de 8.52 lei, preţ scăzut de la 15.49 lei.

Cu alte cuvinte, clienţii Kaufland Câmpulung trebuie să fie foarte atenţi atunci când doresc să cumpere vreun produs, fie preţ întreg fie la reducere. Dată fiind nu numai calitatea îndoielnică a unor produse aflate în termen, dar şi calitatea produselor aflate la reducere, ce după cum se poate observa sunt şi expirate.

Mai mult, surse demne de încredere ne-au precizat că produsele reduse substanţial, cu 80 – 90%, mai de calitate şi în termen, sunt trimise cu TIR-ul la Piteşti, posibil fiind ca cei ce conduc afacerea locală să considere că muscelenii nu merită să ia la preţuri mici produse de calitate.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

1 COMENTARIU

  1. pentru musceleni e numai bun, si asa nu se obosesc sa aibe vreo opinie , sa ia atitudine , sa comenteze , sa gandeasca ….nu am vazut oras mai mort, mai ineficient, mai blazat ! Nu va e jena de ceea ce sunteti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.