Marţi, 4 iunie a.c., în sala de conferinţe a Primăriei municipiului Câmpulung a fost lansat proiectul „Schimbăm vieţile copiilor cu autism din zona Câmpulung Muscel”, iniţiat şi implementat de Centrul Start pentru Autism în cadrul programului START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere şi instituţiilor non-administrative.

„În cadrul acestui program finanţat de Kaufland, copiii din Centrul Start pentru Autism vor beneficia sute de ore de terapie, evaluări specializate, workshop şi facilităţi moderne împreună cu un mic parc de joaca outdoor. Toate acestea vor ajuta semnificativ la schimbarea şi îmbunătăţirea vieţilor acestor micuti.”, a precizat Dragoş Vlăsceanu, preşedintele Centrului Start pentru Autism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.