Duminică, 17 decembrie a.c.,în Sala de Sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung a avut loc prima ediţie a Târgului de Crăciun organizat de Consiliul Elevilor.

Caroliştii au fost la înălţime pregătind prăjituri, dar şi un spectacol şi diverse obiecte handmade, precum: globuleţe, coroniţe, brăţări, brăduţi, etc. Toate pentru a fi vândute în scop umanitar.

Sub deviza „Împreună pentru Alex”, colegul lor din clasa a VIII-a diagnosticat cu leucemie de tip T, caroliştii au reuşit să strângă suma de 6.523 de lei. Sumă ce a fost donată pentru a-l sprijini pe Alexandru Lucian Diaconu în drumul său spre însănătoşire.

„A fost o după-amiază în familia mare a caroliștilor! Fără obligații și etichetă, cu mult suflet! Cu muuuuulte prăjituri și dulciuri… obiecte de handmade, braduți și coronițe de sărbătoare… colinde și muzică bună (dacă ar fi să amintesc doar de participanta noastră la ”Vocea României” și de prima apariție publică în propria școală a celor de la formația ”Ruga”)…îmbrățișări și zâmbete… nenumărateeee fotografii… De la directori până la cele mai distante sau, poate, severe profesoare, azi, toți au fost calzi și empatici, în spiritul sărbătorilor!

Chapeau bas, caroliști!”, este concluzia trasă de preşedinta Comitetului de Părinţi, Carmen Bârloiu.

Din decorul de sărbătoare nu a lipsit nici Moş Crăciun care a ascultat dorinţele elevilor şi a avut grijă ca Spiritul Crăciunului să cuprindă evenimentul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.