Aşa cum era de aşteptat, luni, 3 iunie 2019, s-a decis cine este managerul Spitalului Municipal Câmpulung, în pofida faptului că au fost depuse şi contestaţii rămase… nesoluţionate.

Pentru cine nu cunoaşte povestea concursului, pentru postul vacant de manager de spital, iniţial s-au înscris trei candidaţi:

  1. Nicolaie Alexe – şef Serviciul Managementul Calităţii Serviciilor Medicale din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung (soţul Mihaelei Alexe – şef Birou RUNOS – Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare, în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş);
  2. Ionuţ Bălan – şeful Biroului Informatică;
  3. juristul Pavel Mugurel Schiaucu – jurist al Consiliului Local al comunei Schitu Goleşti.

După selecţia dosarelor doar unul dintre aspiranţi a fost admis în persoana lui Nicolaie Alexe.

A avut loc o primă rundă de contestaţii şi s-a decis ca să fie admişi la concurs şi ceilalţi doi candidaţi: Ionuţ Bălan şi Pavel Mugurel Schiaucu.

A urma concursul ce a constat în prezentarea proiectelor de management câştigător fiind declarat acelaşi Nicolaie Alexe.

A urmat o nouă rundă de contestaţii, de această dată de… weekend, cu peripeţii. În această fază, unul dintre membrii Comisiei de Contestaţii, dr. Maria Păun (reprezentanta DSP Argeş) a intrat în concediu fără înlocuitor, iar contestaţiile nu au putut să fie soluţionate în termen.

Aşa s-a ajuns la data de 3 iunie 2019, când Comisia de Contestaţii, reîntregită peste noapte şi cu reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, a decis că „nu se pot soluţiona contestaţiile” şi a propus Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpulung „să dispună măsuri în consecinţă”.

Lucru făcut printr-un proces verbal prin care câştigător al concursului de manager persoană fizică la Spitalul Municipal Câmpulung a fost declarat a fi Nicolaie Alexe cu un punctaj de 9.16.

Cei doi candidaţi respinşi şi-au exprimat disponibilitatea de a muta concursul… în instanţa de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.