Postul lăsat vacant de medicul Grigore Stănescu, cel de manager al Spitalului Municipal Câmpulung, a fost vizat de trei persoane: Nicolaie Alexe, Mihai Ionuţ Bălan şi Mugurel Pavel Schiaucu.

În data de 22 mai a.c., cei trei candidaţi şi-au prezentat proiectele în faţa comisiei de concurs, după care ieri, 23 mai a.c., sau afişat şi rezultatele.

Aşa cum era de aşteptat, că greu se pot întâmpla minuni la Câmpulung, nota cea mai mare a obţinut-o Nicolaie Alexe, cel care a condus Serviciul de Management al Calităţii Serviciilor Medicale din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung.

Cei doi candidaţi respinşi încă din faza preliminară, cea de dosare, reveniţi în concurs după contestaţii, au o perioadă de 24 de ore pentru a depune alte contestaţii şi la rezultatul concursului câştigat chiar de persoana despre care se ştia că „trebuie să vină pe post”.

În condiţiile în care se cunoaşte că posturile, la stat, sunt scoase la concurs doar pentru a fi îndeplinită o etapă de a se legaliza o numire în funcţie este foarte posibil ca orice luptă să fie în zadar.

Pe foarte scurt, şi postul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung a fost câştigat „de cine trebuie”. Cu mari semne de întrebare asupra modului în care a fost organizat şi asupra comisiei de concurs.

Rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla în continuare şi dacă cineva se va autosesiza asupra faptului că noul manager al Spitalului Municipal Câmpulung a fost numit în funcţie prin organizarea unui concurs de ochii lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.