La final de mandat, domnilor alegători câmpulungeni, invitaţi-vă aleşii la o plimbare prin oraş!

Măcar pe final de mandat nu ar fi rău ca alegătorii câmpulungeni să-şi invite aleşii la oLampile de iluminat de 3000 de euro bucata! plimbare prin municipiu. Poate n-ar fi rău ca şi ultima şedinţă a Consiliului Local al municipiului Câmpulung să se ţină în Grădina Publică sau în Parcul Kretzulescu. La lumina lămpilor de mii de euro. Poate doar aşa, aleşii locali, consilieri locali cu toţii, vor explica mai bine de ce s-a ajuns la eşecul Kretzulescu, iar acum municipiul e bun de plată aproape două milioane de euro (fără a pune în calcul că s-a pierdut un proiect de aproape zece milioane de euro).

Timp de patru ani n-au arătat că i-ar interesa cum arată Câmpulungul, nu i-a deranjat că fac slalom printre gropi pentru a intra în primărie şi nici nu a părut că le-ar păsa de tot ceea ce se ruinează-n Câmpulung. Nici feţele triste ale câmpulungenilor nu le-a atras atenţia în vreun fel, căci nu s-a văzut că vreun ales local ar fi fost interesat în a face ceva concret pentru Câmpulung.  Lampile de iluminat de 3000 de euro bucata! (2)

În ultimii 12 ani s-a vorbit numai de megalomanicul proiect Kretzulescu şi cum va dezvolta acesta Câmpulungul. Toată lumea părând că aşteaptă minunea finalizării reabilitării întregului centru istoric.

Însă realitatea din teren şi, mai ales, cea din acte, este cruntă. Este de domeniul ridicolului. Asta pentru că cei ce au manageriat proiectul au luat un întreg Câmpulung de prost. Numai privind multitudinea de lămpi de iluminat, din cele două parcuri, te ia ameţeala gândind că doar una singură a  avut astronomicul preţ de 12.841 lei (aproape 3000 de euro) fără TVA şi montaj. Adunate toate ajungând la un cost, per bucată, de circa 18.000 lei, adică vreo 4.000 euro. Şi dacă ar fi să înmulţim suma cu numărul lămpilor ne vom cruci pe ce s-a cheltuit banul public. În caz putând folosi noţiunea de „jaf la drumul mare”.  cl

Poate n-ar fi rău ca odată scoşi la o plimbare în oraş, aleşii locali, din mandatul 2012 – 2016, să conştientizeze că nu prea au fost în stare de nimic pentru comunitatea locală şi, din bun simţ, să nu se mai regăsească pe listele de candidaţi în speranţa că vor obţine încă un mandat.. doar pentru stat la discuţii interminabile în timp ce Câmpulungul se autodistruge sub indiferenţa domniilor lor.

1 COMENTARIU

  1. Există în municipiul nostru persoane care-și bat joc de banii publici,un exemplu concludent fiind un SRI-ist aciuit în Mărcuș pe str.Drăcești, aici fiind zona securiștilor Pescaru cunoscuți în toată țara, numit Burnei Sorin care se consideră proprietarul domeniului public,ultima nesimțire fiind tăierea asfaltului turnat cu atata greutate de curând… Motivul: montarea unei alarme cu unde electromagnetice, nu cumva să-i violeze cineva proprietatea agonisită cu sudoarea fruntilorSRI-ascultatori de telefoane! Violarea intimității cetățenilor care-l plătesc e o chestiune destul de obositoare, așa că amenajarea teritoriului a fost făcută de lucrătorii firmei plătită de Primăria Cîmpulung pentru asfaltarea drumurilor…. Cu această ocazie garanția s-a pierdut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.