La final de an 2016, primarul Ţâroiu e tras la răspundere de opoziţie pentru „dispariţia” unor investiţii bugetate

Consilierii locali liberali aflaţi în opoziţie în cadrul Consiliului Local şi numai cu posibilitatea de a sesizacl neregulile au transmis public o întrebare către echipa PSD, echipă majoritară şi cu decizie în primărie şi Consiliul Local. Totul în condiţiile în care până în luna iunie 2016 au fost propuse şi bugetate mai multe investiţii pe anul aproape să se-ncheie, investiţii ce încă nu s-au derulat. Primarul social – democrat Liviu Ţâroiu părând că e total dezinteresat de a porni nişte lucrări şi a finaliza nişte proiecte propuse, iniţial, de liberali.

„PSD-ul trebuie să răspundă la întrebarea: Ce s-a întâmplat cu următoarele investiții propuse și bugetate de către consilierii liberali la începutul anului, pentru a se derula în 2016:

  1. Reparația străzii Richard, unde a avut loc alunecarea de pământ (alocați 17 miliarde)
  2. Sursa de rezervă pt. alimentare cu apă a municipiului Câmpulung, așteaptă să avem din nou o avarie și să rămână municipiul fără apă? (alocați aprox 8 miliarde)
  3. Reabilitarea halei metalice de la Piața Centrală, producătorilor le îngheață produsele pe tarabă (alocați 10 miliarde + 10 miliarde proprii)
  4. Locul de joacă din Grui, a fost propusă hala metalică (alocați 10 miliarde)
  5. Părculețul și locul de joacă din Vișoi, lângă biserica de taroiu-si-blidarulemn (alocați 3 miliarde)
  6. Stația de măsurare a calității aerului (alocați 2 miliarde jumătate) 7. Proiect tehnic si studiu de fezabiitate reabilitare Amfiteatru de Vară (jumătate de miliard) De ce le-a stopat? Doar pt. ca au fost propuse de liberali? Chiar a dispărut interesul pt. acest oraș? Unde se duc sau unde s-au dus banii alocați pt. aceste investiții? Bine că am avut Toamna Musceleană organizată de cei din Dâmbovița, cele de mai sus nu sunt importante!”, precizează echipa de consilieri locali PNL Câmpulung.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.