La Câmpulung: Ţărăniştii vor primar un candidat cu iz penal!

Într-o dorinţă acerbă de a-şi face o cât mai bună imagine în încercarea de a deveni primarulFoto exclusiv si dumitrescu Câmpulungului, candidatul PNŢCD Câmpulung, Marius Dumitrescu, a început o precampanie electorală cu atacuri la persoană, criticându-i fără argumente majore pe cei ce au condus şi conduc municipiului. Însă, pentru a-şi face imagine se foloseşte mult prea des de ideile şi munca altor oameni. Un caz concret este furtul proprietăţii intelectuale. Candidatul PNŢCD Marius Dumitrescu a făcut copy paste unei fotografii ce aparţine cu drepturi de autor www.ziarexclusiv.info şi, mai mult, i-a adus câteva adăugiri ce nu aparţin autorului de drept al fotografiei.

Ceea ce pare să nu cunoască politicianul este faptul că „preluarea şi utilizarea unei fotografii, fără acordul autorului sau deţinătorului acesteia, intră sub incidenţa legii, mai exact a Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, care prevede expres în art. 7 lit. f că <<operele fotografice, precum şi orice alte opere exprimate printr-un procedeu analog fotografiei … constituie obiect al dreptului de autor>>.

Mai mult, îl anunţăm pe domnul Marius Dumitrescu că nu dorim decât scuzele publice ale domniei sale, precum şi menţionarea sursei atunci când se mai foloseşte în a-şi face campanie electorală de ideile, declaraţiile şi fotografiile din www.ziarexclusiv.info.

Considerăm că mai ales unui candidat la fotoliul de primar al municipiului Câmpulung nu îi stă prea bine să fure fotografiile, şi deja prelucrate, ale ziariştilor pentru a le folosi în scopul de a-şi face campanie electorală. Mai ales că nu este pentru prima dată când domnia sa foloseşte ca sursă de inspiraţie, ca să îi spunem aşa, ziarul nostru.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.