Unele proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a unei şedinţe de îndată a Consiliului Local, ce a avut loc săptămâna trecută, joi, 09 august a.c., nu au întrunit condiţia de cvorum, motiv pentru care o nouă şedinţă de îndată are loc astăzi, 13 august 2018.

Consilierii locali câmpulungeni sunt convocaţi azi, la ora 16.00, la o şedinţă fulger pentru a supune aprobării trei proiecte de hotărâre ce au nevoie votul majoritar.

Mai exact, proiectele de hotărâre au nevoie de cel puţin 13 voturi „pentru”, din totalul celor 19 consilieri câmpulungeni. Marea problemă fiind prezenţa aleşilor la şedinţa Consiliului Local, dat fiind că este convocată într-o perioadă în care mulţi sunt plecaţi în concedii sau nu pot răspunde „prezent” din alte motive obiective.

„Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă de îndată în data de 13.08.2018, orele 16.00, cu următoarea ordine de zi :

  1. Proiect de hotărâre cu privire la modificarea şi actualizarea, după caz, a unor poziţii din Anexa la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Câmpulung nr. 72 din 23.09.1999 privind însuşirea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Câmpulung, aflate în administrarea Spitalului Municipal Câmpulung;
  2. Proiect de hotărâre cu privire la modificarea şi actualizarea, după caz, a unor poziţii din Anexa la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Câmpulung nr. 72 din 23.09.1999 privind însuşirea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Câmpulung, aflate în administrarea Liceului cu Program Sportiv Câmpulung;
  3. Proiect de hotărâre cu privire la modificarea şi actualizarea, după caz, a unor poziţii din Anexa la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Câmpulung nr. 72 din 23.09.1999 privind însuşirea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Câmpulung, aflate în administrarea Colegiul Tehnic Câmpulung”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.