În această săptămână, în zilele de marţi şi miercuri, 17 şi 18 martie a.c., în incinta fostei Pieţe Grui se vor distribui pachete cu produse de igienă pentru 1078 de câmpulungeni aflaţi în lista persoanelor cu handicap grav sau accentuat.

„Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcţia de Asistenţă Socială, vă informează că începând cu data de 17.03.2020, va începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă prin programul POAD 2019-2021 pe lista de suplimentare, din compensare, pentru persoanele cu handicap GRAV şi ACCENTUAT, adulţi şi copii, neinstituţionalizate.

Programul de distribuire va fi următorul:

    MARŢI – 17.03.2020, intervalul orar: 10.00 – 13.00;

    MIERCURI – 18.03.2020, intervalul orar: 10.00 – 13.00.

Loc de distribuire:

Piaţă Agroalimentară Grui, str. Carpaţi, nr. 76, Câmpulung, jud. Argeş.

Este necesar ca persoanele beneficiare să se prezinte cu actul de identitate si copie a certificatului de încadrare în grad de handicap.

În cadrul distribuirii pe liste de suplimentare POAD 2019-2021, beneficiarii vor primi o cutie din carton în care se vor afla următoarele produse de igienă:

    Periuţă de dinţi – 5 buc

    Pastă de dinţi – 300 ml

    Săpun lichid – 500 ml

    Şampon copii – 800 ml

    Şampon adulţi – 500 ml

    Detergent de rufe – 1800 g

    Detergent de rufe – 900 g.”, se arată în anunţul postat pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Câmpulung.

Potrivit şefului Direcţiei Sociale Câmpulung, Cătălin Bădiţa, se vor lua măsuri pentru a nu se crea îmbulzeală şi pentru ca oamenii să păstreze distanţa unul de celălalt, în situaţia în care în această dimineaţă persoanele aflate la uşa comisiei pentru verificare persoanelor cu handicap, din cadrul DJASPC Argeş formaseră un grup compact ignorând apelurile autorităţilor privind autoprotecţia contra unei eventuale infectări cu coronavirus. Bine ar fi ca toţi oamenii să înţeleagă că ne aflăm în plină criză epidemiologică şi că trebuie respectate recomandările autorităţilor, în acest caz, mai ales cele referitoare la păstrarea distanţei de 2 (doi) metri de alte persoane.

Mai mult de atât, de siguranţa cetăţenilor trebuie să se preocupe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.