La Câmpulung a-nceput vânătoarea de … şobolani în Cimitir!

Joi, 19 mai 2016, la Câmpulung a început vânătoarea de şobolani, culmeaactiunea sobolanul în Cimitirul Grui, unde au fost descoperite sute de rozătoare.

Acţiunea vine după ce primăria Câmpulung a contract o firmă de profil pentru a scăpa municipiul de invazia de şobolani, asta în urma numeroaselor sesizări făcute de câmpulungenii din mai multe zone ale municipiului.

 Astfel că, angajaţii firmei omului de afaceri Adrian Pancu, Pet Electric Global, de fapt singura firmă musceleană ce oferă servicii complete de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, au devenit peste noapte exterminatori de rozătoare.

În urma primei acţiuni DDD din Cartierul Grui – zona Cimitirului, fiind exterminate mai multe cuiburi de şobolani.sobolanul

Este de subliniat că vânătoarea de abia a început sperându-se ca în scurt timp să se reuşească şi deratizarea, dezinfecţia şi dezinsecţia tuturor vechilor reţele de termificare din municipiu, unde se pare că există alte zeci de cuiburi de şobolani.

Cu toate acestea, chiar dacă primăria ia măsuri pentru a fi anihilaţi şobolanii de pe domeniul public, există problema zonelor proprietate privată, unde nu se poate interveni, precum în cazul subsolurilor de bloc sau aceea a garajelor.

Vanatoarea de sobolani 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.