Printr-un anunţ publicat marţi, 14 mai a.c., pe site-ul primăriei municipiului Câmpulung, aflăm că primarul a propus dezbatere publică pe tema stabilirii unor noi taxe şi impozite locale. Deşi nu se dă nici o dată, nici o oră şi nici o locaţie, ci doar … două direcţii către registratura primăriei şi e-mailul instituţiei.

Concret, proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale, precum a taxelor speciale pe anul 2020 a fost propus, de primarul Liviu Ţâroiu, pentru dezbatere publică.

În acest sens, textul întregului proiect a fost postat pe site-ul oficial al primăriei municipiului Câmpulung, dar şi afişat la sediul UAT Câmpulung.

Câmpulungenii interesaţi pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare la Registratura primăriei sau prin poşta electronică la adresa campulung@muscel.ro, până cel târziu în data de 24 mai 2019.

Foarte interesant că în ciuda faptului că este precizat ca anunţ pentru dezbatere publică, proiectul de hotărâre este „aruncat” pe site-ul primăriei municipiului Câmpulung cu menţiunea „Propuneri impozite şi taxe an 2020” fără precizarea anunţ dezbatere publică sau o prioritate în afişare, cât să atragă atenţia.

CLICK AICI PENTRU DETALII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.