La Câmpulung a câştigat indiferenţa!

05 iunie 2016, orele 21.00, „stop vot”: 11.931 de câmpulungeni s-au prezentat la urne pentruprimarie 12 a-şi alegere reprezentanţii, adică primarul, consilierii locali şi consilierii judeţeni pentru următorii patru ani.

Prezenţa fiind într-un procent de 38,19%, fapt ce demonstrează că marea majoritate a celor 31.235 alegători din municipiul Câmpulung au ales să stea acasă. Astfel putându-se spune că la Câmpulung a câştigat indiferenţa şi că primarul, dar şi consilierii locali şi cei judeţeni reprezintă doar o parte din opţiunea câmpulungenilor .

Partea bună a lucrurilor este că într-un final avem primar şi cel mai probabil nu vom mai avea parte de şedinţe ale Consiliului Local gen teatru tragico – comic de duminică. Poate că lucrurile îşi vor intra în normal din punct de vedere administrativ, iar Câmpulungul va evolua.

3 COMENTARII

  1. Sunt profund dezamagita, cea mai proasta alegere din ultimii 10 ani, dupa Calin Andrei. Nu s-a schimbat nimic de la revolutie pana acum in Campulung si nici nu cred ca se va schimba nici de acum inainte!

  2. Asta este , au trecut alegerile, mediocre , ca de obicei in Campulung, acum la” treaba” …dar cum???? Cetateanul din mine vrea din partea presei sa fie echidistanta si incisiva atunci cand face un articol , mai ales cu politicieni, ceea ce nu a fost cazul pana acum. Ca urmare trebuie sa-i solicitati primarului sa respecte legea, prin afisarea pe site-ul primariei a tuturor datelor privind cheltuirea si implicarea banilor publici, privind contracte, inchirieri de spatii, de terenuri, demararea licitatiilor, finalizarea lor, in termen legal, transparenta totala privind activitatea institutiei, agenda de lucru viitoare a primarului – vezi modul de comunicare al premierului… Si asta incepand din ziua in care isi intra in drepturi !! Toate acestea sunt obligatoriu sa fie publicate in integralitatea lor , nu de alta dar atunci cand este intrebat are ”obiceiul ‘’ sa raspunda ce-i convine. Macar de acum incolo sa demonstrati ca doriti sa furnizati publicului o informare corecta si concreta .
    Acest lucru urmeaza sa il solicitati in SCRIS primarului pentru a publica saptamanal in ziar aceste informatii vitale pentru comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.