Kaufland România despre laptele praf expirat: „Regretăm incidentul și vă asigurăm că reprezintă o excepție!”

Poziția Kaufland România privitoare la informațiile publicate de ziarexclusiv.infokaufland

https://www.ziarexclusiv.info/recomandari/lapte-praf-expirat-vandut-la-kaufland-campulung-timp-ce-produsele-de-calitate-sunt-trimise-cu-tir-ul-la-pitesti/

„În urma verificării situației în magazinul din Câmpulung, Kaufland România vă transmite următoarele clarificări:

Regretăm incidentul și vă asigurăm că reprezintă o excepție!

Imediat ce clientul a semnalat situația echipei din magazin, pe 29 octombrie, am demarat o verificare amănunțită, în urma căreia vă confirmăm că întregul lot de lapte praf aflat la raft este în termen de valabilitate și respectă toate standardele, articolul respectiv fiind singurul cu termen inscripționat de producător cu 11 octombrie 2016. Articolul a fost imediat înlăturat de la raft.

Subliniem că oricum vânzarea efectivă a produsului respectiv nu putea fi operată la casă, deoarece eticheta de preț redus nu mai era valabilă, aceasta încetând cu 3 zile înainte de ieșirea din termen a produsului.kaufland-1

Vă asigurăm că siguranța alimentară nu a fost pusă în pericol, în condițiile în care pe articol producătorul oferă mențiunea „a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj”.

Chiar și în aceste condiții, produsul nu ar fi trebuit să se afle la raft. Toleranța noastră este zero însă în raport cu procedurile de lucru, așa că am sporit numărul de controale la raionul de lapte praf pentru a preveni astfel de excepții.

Luăm foarte în serios sugestiile și sesizările clienților noștri și vă asigurăm de întreaga disponibilitate, corectitudine și transparență în remedierea promptă a oricărei neplăceri. Suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi la Biroul de Informații din magazin sau la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-18.00.”, se arată în punctul de vedere oficial transmis de Kaufland România.

 

4 COMENTARII

  1. Fac pe dracu si iau masuri sa incurajam lumea doamnelor si domnilor toate neregulile gasite in acest magazin sa le faceti poze si publice de acum asta voi face si eu am trecut de atea ori cu vederea si am luat carne imputita etc de acolo rusine au un conducerea de la Campulung care nu se ocupa la casa stai 5 ore ca nu stiu casierii preturile coduhrile etc vai de noi a ajuns vai de el acest magazin RUSINE KAUFLAND !!!

  2. ce mai cauta marfa expirata pe rafturi aseara am fost si eu si erau o gramada de imputiciuni nu vom mai merge la Kaufland avem si Billa si Penny si Lidl forta . 🙂

  3. Tot orasul vorbeste ca se trimit cu tirul marfurile bune si ieftine la Pitesti. La Campulung raman numai stricaciuni si ciurucuri. Ca sa nu mai zic de preturile mari pe care le au si cum isi bat joc de clienti. Sunt si alte magazine.

  4. Regretăm incidentul și vă asigurăm că reprezintă o excepție!
    MINCIUNI VOM FACE POZE LA TOATE NEREGULILE ZIAREXCLUSIV SI VA VOM TRIMITE SA LE POSTATI IN ARTICOLE SI LA ALTE ZIARE LAFEL CE MINCIUNI DE Marketing , SA VEDEM ATUNCI TOT ASA VETI SPUNE?excepti pe dracu nu va este rusine ……… daca sunt dovezi nu puteti nega.

    Regretăm incidentul și vă asigurăm că reprezintă o excepție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.