În această săptămână, mai exact în cadrul ultimei şedinţe ordinare din acest an care va avea loc joi, 20 decembrie a.c., aleşii câmpulungenilor vor decide dacă măresc taxa specială de colectare, transport şi depozitare gunoi.

„În temeiul art. 45, alin. (1) din Legea nr. 215 / 2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

Art. 1. – (1) Se aprobă nivelul taxei speciale de colectare, transport şi depozitare instituită prin HCL nr. 98 / 28.12.2016, după cum urmează :

  1. Pentru persoane fizice ;

– cuantumul de 8.00 lei/ persoana/luna, cu TVA pentru persoanele fizice cu domiciliul in Municipiului Câmpulung;

– cuantumul de 8.00 lei/clădire (locuinţa de vacanta)/luna, cu TVA pentru persoanele fizice care nu au domiciliul in Municipiul Câmpulung, dar care deţin in proprietate o clădire (locuinţa de vacanta) pe raza administrativ teritoriala a Municipiului Câmpulung.

  1. Pentru persoane juridice :

TARIF/volum, Ag. Economici/INSTITUŢII – 100,34 Lei/mc +TVA

(2) Taxa specială de colectare, transport şi depozitare instituită prin HCL nr. 98 / 28.12.2016 ce va fi utilizată începând cu data de 01.01.2019 are la bază Planul tarifar unic pentru serviciul de colectare, transport si depozitare/tratare a deşeurilor municipale, generate pe raza judeţului Argeş, aprobat prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaţiilor nr. 1 / 26.07.2018, prevăzut în anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.”, se arată în proiectul de hotărâre ce urmează a fi supus dezbaterii plenului Consiliului Local în vederea aprobării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.