Instanţa a decis! Liviu Ţâroiu va fi schimbat cu Bogdan David!

Azi, luni, 25 aprilie 2016, instanţa Curţii de Apel a dat ca soluţie „nefondat” în procesul davidpentru „cine e viceprimar la Câmpulung?”. Asta după ce vreme de un an şi jumătate, mai precis din data de 22 decembrie 2014, municipiul a avut doi viceprimari. Pe social – democratul Liviu Ţâroiu, care a fost schimbat de majoritatea PNL, şi pe liberalul Bogdan David care a fost ales de acelaşi grup politic ca şi înlocuitor.

După multe, mult prea multe, înfăţişări în faţa instanţei de judecată, într-un final, la recursul formulat de Liviu Ţâroiu la Curtea de Apel Piteşti, s-a dat o soluţie, precum aceea de a fi respinse recursurile ca nefondate prin Hotărârea instanţei nr. 792/2016  25.04.2016.

Marţi, 26 aprilie 2016, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Câmpulung este de aşteptat ca să aibă loc înlocuirea viceprimarilor, iar la conducerea primăriei Câmpulung să vină Bogdan David.

Totodată, foarte posibil este ca să fie numit şi Ionel State ca şi consilier cu atribuţii de viceprimar, ambii pentru un „mandat” de doar câteva săptămâni până ce câmpulungenii îşi vor alege conducătorii pe următorii patru ani.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.