Cu bucurie vă anunțăm că Domnul Dr. Juganaru Bogdan, medic specialist ATI, se va alătura echipei noastre la Centrul Medical Parga Sat începând cu luna Februarie 2024.

Dr. Jugănaru Bogdan, medic specialist A.T.I., aduce o expertiză profundă în îngrijirea critică și anestezie, având o formare solidă în cadrul programului de rezidențiat la Spitalul Județean Iași și experiență internațională în gărzi în sistemul medical britanic. Specializat în gestionarea situațiilor critice, Dr. Jugănaru Bogdan abordează fiecare pacient cu dedicare și atenție.

Oferind servicii de anestezie pentru proceduri precum Endoscopia și Colonoscopia în cadrul Centrului Medical Parga Sat, Dr. Jugănaru Bogdan își desfășoară activitatea cu pasiune și abordare atentă. Alegerea sa de a contribui la Spitalul Municipal Câmpulung și Spitalul Județean de Urgență Pitești subliniază angajamentul său pentru îngrijirea pacienților în diverse medii medicale.

Cu o viziune integrată în tratarea pacienților critici și o pregătire solidă în proceduri de anestezie, Dr. Jugănaru Bogdan reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un profesionist dedicat și experimentat în domeniul A.T.I. și anestezie. Optați pentru o experiență medicală sigură și atentă cu Dr. Jugănaru Bogdan.

30 de ani de Excelență Medicală!

📍 Câmpulung, str. Republicii, nr. 7, Telefon 0741.073.013

📍 Câmpulung, str. Matei Basarab, nr. 33A, Telefon 0757.068.071

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.