Încă un motiv pentru a ne trimite aleşii la export! Taxe mai mici pentru obţinerea paşaportului

În ultima perioadă aleşii neamului au devenit aproape insuportabili nu parlamentari pasapoartenumai datorită dezinteresului pe care-l arată faţă de alegători, dar şi din cauza faptului că au arătat pe faţă cât de mult le pasă doar de pielea lor. Un exemplu fiind mult prea mediatizatele pensii speciale, pe care parlamentarii par a fi singurii care consideră că le merită din plin.
Dacă ar fi să ne amintim campania anului 2014, când încă actualii parlamentari de Muscel, senator Iani Popa şi deputat Georghe Marin, şi-au făcu paşapoarte la Câmpulung, doar pentru a dispărea pentru patru ani şi a se plimba pe banul public ocolind, însă, atât Câmpulungul, cât şi zona Muscel. Deputatul Gheorghe Marin la foto de pasaport cu gandul la plimbari!
Îi anunţăm pe domnii parlamentari că odată cu începerea unui nou an care a adus şi o reducere a cotei TVA de la 24 la 20 la sută şi preţul eliberării unui paşaport va fi unul mai mic. Potrivit Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Argeş, preţul blanchetelor paşapoartelor se va modifica după cum urmează:
a) pentru paşaport simplu temporar preţul va fi de 97,00 lei;
b) pentru paşaport simplu electronic, cu valabilitate 5 ani, preţul va fi de 261,00 lei;
c) pentru paşaport simplu electronic, cu valabilitate 3 ani, preţul va fi de 236,00 lei (minori sub 12 ani).
„Precizăm faptul că aceste preţuri intră în vigoare cu data de 01.01.2016 iar taxele achitate anterior acestei date rămân valabile chiar dacă sunt folosite după această dată, însă fără a se proceda la restituirea diferenţei de preţ.”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.