Consiliul Elevilor din cadrul Colegiul Național Pedagogic „Carol I” Câmpulung, în parteneriat cu LEO club „Leolution”, a organizat sâmbătă, 27 octombrie 2018, în Sala de Sport a Colegiului, o petrecere caritabilă de Halloween.

Toate fondurile obținute din vânzarea produselor hand made realizate de elevi şi de la licitația de obiecte au fost îndreptate către Alexandru Diaconu, aflat încă într-o stare gravă ce presupune cheltuieli permanente considerabile.

Directorul Colegiului, profesorul George Radu, a oferit spre licitație mai multe obiecte, iar unele dintre ele şi un album monografic – o ediţie rară şi de colecţie, un tablou şi un CD, obiecte care vor ajunge la Alex împreună cu suma adunată de elevi la petrecerea cu târg hand made ce a avut ca temă Halloween-ul.

„Doar două ore din viață împreună! Și au fost strânși 9262 lei pentru un copil aflat în nevoie!

În spate a stat mult entuziasm al celor de la Consiliul Elevilor din cadrul Colegiul Național Pedagogic „Carol I” în parteneriat cu voluntarii de la LEO club ”Leolution”… ore în care mămici, bunici, vecine și mătuși au ”prăjiturit”, au tăiat, lipit, croșetat, împletit, machiat împreună cu copiii tot felul de ”obiecte” care au întregit atmosfera de târg, mai degrabă.

Nici nu a contat prea mult tema… mirosea peste tot a mere, scorțișoară, ciocolată, vanilie, popcorn și… copilărie!

S-a cântat, socializat – altfel decât prin device-uri, am făcut schimb de rețete dulci și foarte dulci, s-au licitat obiectele scoase de director la taraba improvizată, s-a ”încins prosteala” cu jucărelele câștigate la tombolă, a apărut chiar un salon ah-hoc de hair stilist (pfff, ce succes au avut codițele împletite!).

Chapeau, media locală a fost alături de noi!

Într-un final, după ce banii strânși cu toate gândurile bune pentru Alexandru Diaconu au fost cu satisfacție aranjați frumos în grămăjoare și numărați, voluntarii de la LEO club ”Leolution”, au ales ca prăjiturile și dulciurile rămase să fie direcționate spre oamenii nevoiași de la Biserica Mărcuș – Câmpulung.

Împreună, am putut fi și mai buni!

We serve!”, este concluzia trasă de către preşedintele Comitetului de Părinţi din cadrul Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, Carmen Bârloiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.