Odată cu încălzirea vremii, spaţiile verzi din cartierele municipiului au devenit un real pericol pentru câmpulungeni, dar mai ales pentru copii.

Şobolanii de prin subsoluri sau din reţeaua de canalizare au început să iasă la drumul mare, găsindu-şi loc bun de patrulare în iarba, de mai bine de o jumătate de metru, de pe spaţiile verzi ale Câmpulung. Spaţii neamenajate şi neîntreţinute nu numai de către SPADPP, dar şi de către mulţi dintre locatarii blocurilor care nu au „în program” şi curăţenia şi îngrijirea spaţiului comun şi estetica zonei din faţa blocului.

Nepunând în calcul şi starea jalnică a zonei populate de copii, adică a locurilor de joacă special amenajate şi unde ar trebui să se intervină cu prioritate pentru tunderea ierbii, că nu se poate pune problema că ar exista undeva gazon sau că modulele de joacă ar mai oferi prea multă siguranţă.

Astfel încât, este de aşteptat ca în curând să auzim că au apărut şi şerpii în municipiu.

De aceea ar trebui ca primăria să fie sfătuită să monteze nişte panouri în zonele verzi, mai ales cele din preajma locurilor de joacă cu „Atenţie la şerpi şi şobolani!”.

Că după cum se ştie, pe moment problema este rezolvată de arici, de ciori şi de câinii comunitari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.