În timp ce primarul Elena Lăsconi dă sume exorbitante pe publicitate, „Dorel” promovează Câmpulungul gratis!

Imaginile surprinse marți, 17 august 2021, de mai mulți câmpulungeni pe străzile din  municipiu, au devenit virale pe rețelele de socializare, dar și subiect de știri pentru mai multe instituții media locale, județene și naționale.

„Dorel de Câmpulung” a reușit din nou să readucă municipiul Câmpulung în topul național al promovării gratuite prin faptul că uda cu furtunul străzile, cocoțat pe mașina achiziționată de primărie, în anul 2018, pentru suma de 120 mii euro.

La acea vreme se spunea că mașina multifuncțională va aspira străzile și trotuarele, va spăla statuile, arbuștii ornamentali și gardurile fără a ridica nori de praf. La trei ani diferență, aceeași mașină este folosită pentru a fi stropit manual carosabilul ridicând, totodată, și nori de praf.

Cert este că în timp ce primarul Elena Lăsconi cheltuiește cu generozitate sume exorbitante pentru promovarea evenimentului cu circuit închis „Câmpulung 500 – Capitala Scrisului Românesc”, câmpulungenii dau în gropi, se împiedică de gunoaie, ocolesc zone de veșnic șantier și, mai nou, sunt împroșcați cu noroi sau îmbâcsiți cu praf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.