Pe site-ul oficial al primăriei municipiului Câmpulung, pentru prima dată, au apărut o parte dintre contractele încheiate cu diverse societăţi comerciale, dar nicidecum toate contractele încheiate.

În completarea „transparenţei” de care dă dovadă primăria municipală, liberalii au făcute publice contractele pentru modernizarea Pieței Primăriei, a podului de la Apa Sărată și a Bulevardului „Pardon”. Cu menţiunea că unicul contract făcut public de primărie, dintre cele trei enumerate, este cel pentru reabilitarea zonei Bulevardului „Pardon”, pentru care a fost încheiat un contract cu o valoare de 5.530.577,91 lei fără TVA, cu aceleaşi firme care au încheiat şi contractele pentru reabilitarea Pieţei Primăriei şi refacerea podului de la Apa Sărată.

„Din acestea reies mai multe nereguli printre care amintim suplimentarea financiară în mod repetat a contractelor cu societatea constructoare, încălcarea grosolană a termenelor, favorizarea constructorului.”, este concluzia pertinentă trasă de echipa PNL Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.