În scandalul „viceprimarul” Prefectura e invitată să facă un control de legalitate la primăria Câmpulung

În 22 decembrie s-a împlinit fix un an de când social – democratul Liviu primaria campulungŢâroiu ţine cu dinţii de scaunul de viceprimar la Câmpulungului, care l-a şi propulsat la conducerea primăriei municipiului, prin plecarea vremelnică a lui Călin Andrei.
Ca un scurt istoric al poveştii: „Cine conduce Câmpulungul!”, procesul început în ianuarie 2015 a fost câştigat în primă instanţă de viceprimarul liberal Bogdan David, ales cu majoritate de voturi în plenul Consiliului Local din data de 22 decembrie 2014. Numai că, Ţâroiu a arătat că nu se lasă şi, bine înşurubat pe scaunul de „primar interimar”, a făcut recurs susţinut de Instituţia Prefectului la comanda PSD.
Comentariile sunt de prisos în condiţiile în care recursul de la Curtea de Apel Piteşti n-are încă un prim termen de judecată, astfel că şi la-nceput de nou an, 2016, şarada „viceprimarul” va continua în detrimentul comunităţii.
„S-a făcut un an de când, domnul consilier Ţâroiu, stă mai mult ilegal la bogdan davidconducerea primăriei Câmpulung. Dacă Prefectura ne-a încurcat cât a putut de mult în derularea acestui proces, cred că totuşi ar trebui să ia în calcul ca de la 01 ianuarie 2016 să facă un control de legalitate la primăria Câmpulung, pentru că există suspiciuni asupra multor lucruri care s-au întâmplat în ultimul an aici. Invităm Prefectura, mai mult decât oficial, ca, în ianuarie 2016, să facă un control la primăria Câmpulung pentru a vedea ce au susţinut în ultimul an în municipiul Câmpulung.”, o spune chiar viceprimarul Bogdan David.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.