În plină criză epidemiologică şi-n plină stare generală de alertă au apărut mai multe probleme la nivelul conducerii Spitalului Municipal Câmpulung.

Ne aflăm într-o perioadă tulbure din punct de vedere medical, iar cea mai importantă unitate spitalicească din zona Muscel a ajuns să fie condusă de un manager interimar, în persoana medicului Grigore Stănescu. Totul pornind de la „loteria funcţiilor” din starea de urgenţă când, pe atunci, prefectul Emanuel Soare a cerut ministrul Sănătăţii schimbarea managerului Nicolaie Alexe cu stomatologul Andrei Aron pe motive încă neelucidate nici până în prezent. Doctorul Aron fiind mai apoi înlocuit de către primarul municipiului Liviu Ţâroiu, cu medicul Stănescu, pentru că acelaşi Soare a contestat concursul prin care economistul Alexe a câştigat funcţia de manager al Spitalului Municipal Câmpulung.

Cum lupta pentru conducerea Spitalului Municipal Câmpulung este departe de a se sfârşi, mai mulţi medici au ameninţat cu demisia, iar alţii au decis să plece pentru a profesa în alte spitale, cel mai căutat fiind Spitalul Orăşenesc Mioveni. Ca exemple sunt medicul de Laborator Niculina Neaţă, care a plecat la Mioveni, şi medicul cardiolog Eduard Belu.

În acelaşi timp şi o parte din Comitetul Director a ales să demisioneze. Este vorba de directorul medical, dr. Iuliana Podea (post vacant din 26 august a.c.), şi directorul de îngrijiri, as. Aida Cheche (post vacant din 01 septembrie a.c.).

Ba, mai mult, în sediul Administrativ al Spitalului Municipal Câmpulung au loc periodic discuţii aprinse pe diverse teme departe de interesul pentru binele pacientului. Întregul haos a fost creat în momentul în care, pe marginea Spitalului din Câmpulung, s-a făcut un întreg circ mediatic ce a avut ca principal scop controlul în funcţie de culoarea politică.

Până ce apele se vor linişti, iar bătălia nu se va mai da pentru funcţii, fonduri pentru achiziţii directe, angajări şi alte avantaje, să ne rugăm la Dumnezeu să ne ţină sănătoşi şi să nu avem nevoie de spitalizare!

 

PUBLICITATE ELECTORALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.