În plină criză epidemiologică, în timp ce aleşii au găsit vinovată „brânza”, argeşenii mai pot face râie şi păduchi

Situaţii de neînţeles pentru orice o normal ce trăieşte în Argeş, în anul raie2016. În plină criză epidemiologică, când bebeluşi s-au îmbolnăvit şi unii, chiar, au murit din cauze încă necunoscute, când alţi oameni au murit în condiţii de „gripă”… porcină sau nu, autorităţile dorm găsind vinovată „brânza”. O bătaie de joc publică, simplă, cu implicaţii economice şi distrugerea unor oameni, unor branduri, dar şi prin discreditarea unui întreg judeţ. Cam aceasta ar fi, pe scurt, descrierea a ceea ce fac cei ce conduc Argeşul şi Muscelul la această dată.
Şi în timp ce îşi dorm somnul de frumuseţe, acei oameni politici puşi în diverse funcţii pentru a fi „domnul/doamna şef”, prin Argeş au început să bântuie bacteriile, viruşii şi, în cel mai scut timp, şi alte boli specifice sărăciei şi nu numai.
Asta în condiţiile în care, de aproape 24 de ore, 80 de familii din Câmpulung stau fără apă potabilă pentru că nimeni nu ştie ce s-a întâmplat. Este vorba de un întreg bloc de locuinţe din Câmpulung, unde oamenii au rămas fără apă de miercuri dimineaţă, majoritatea punând vina pe o defecţiune a reţelei.
Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.