Hala din Piaţa Centrală o să fie redeschisă!

În urma valului de nemulţumire vizavi de închiderea pieţelor, autorităţile au început să caute soluţii pentru a le redeschide.

Astăzi, reprezentantul Guvernului în Argeş, Emanuel Soare, împreună cu primarul  Elena Lăsconi şi viceprimarul Nicolae Zaharia au făcut un tur “electoral” al Pieţei Centrale a municipiului Câmpulung pentru a găsi soluții în vederea desfășurării activităților comerciale în cadrul halei metalice.

“Aceștia au convenit cu primarul Elena Lăsconi și viceprimarul Nicolae Zaharia ca piața să fie reamenajată, prin demontarea pereților laterali din geam,  pentru a face posibilă ventilarea aerului, prin amenajarea circuitelor pentru clienți și implementarea  unor măsuri de dezinfectare, termometrizare și încălzire. În prezent, comercianții își desfășoară activitatea în exterior, respectând prevederile HG935/ 5.11.2020, prin care s-a suspendat activitatea piețelor agroalimentare în spații închise. Soluția propusă de reprezentanții Instituției Prefectului a fost agreată de către DSVSA Argeș .

“În acest moment toate piețele din județ sunt deschise și reamenajate, să îndeplinească noile cerințe. Am desființat anumite geamuri sau uși, s-a încercat această variantă și am avut înțelegere din partea instituțiilor. Autoritățile locale au responsabilitatea să implementeze soluțiile și să ofere un minim de condiții comercianților”, a declarat prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

În următoarele zile, viceprimarul Nicolae Zaharia se va ocupa de implementarea soluțiilor stabilite și de dezinfectarea integrală a halei metalice a Pieței Centrale din Câmpulung.”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului – judeţ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.