Cu puţin timp de începerea noului an şcolar, prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, a declarat că una dintre cele mai cunoscute instituţii de învăţământ argeşene, Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung, nu are autorizaţie sanitară de funcţionare.

„În judeţul Argeş avem patru unităţi de învăţăm fără autorizaţie sanitară de funcţionare, este vorba de Liceul Carol din Câmpulung, care este în curs de întocmire a documentaţiei, şi trei unităţi rurale, din Bălileşti, Mălureni şi Stoeneşti, care au probleme cu asigurarea apei potabile curente.”, este ceea ce a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Declaraţie care este contrazisă de realitate. Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” având autorizaţie sanitară de funcţionare obţinută în anul 2003, iar anual se fac verificări privind corectitudinea datelor iniţiale.

De subliniat că în numeroase rânduri Colegiul câmpulungean s-a făcut remarcat la nivel naţional şi internaţional, însă după cum bine se poate constata prefectul Dragnea nu cunoaşte nici titulatura exactă a instituţiei de învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.