Geniul câmpulungean al Informaticii va primi bursă de 1.000 lei pe lună

Olimpic internaţional la Informatică, micul geniu câmpulungean Costin Andrei Oncescu, elev al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” va primi de la bugetul local o bursă de performanţă de 10.000 lei pentru o perioadă de zece luni, respectiv 1.000 lei pe lună.

            Decizia a fost luată în şedinţa ordinară pe luna septembrie 2016, a Consiliului Local Câmpulung,costin oncescu 2 unde consilierii prezenţi au fost de acord, în unanimitate, ca olimpicul Costin Oncescu să primească bursa.

„Având în vedere raportul Grupului P.N.L. din Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, înregistrat sub nr.28076/22 09 2016, prin care se propune emiterea unei Hotărâri de Consiliu privind recomandarea către Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional Dinicu Golescu de acodare a unei burse de performanţă pentru elevul Oncescu Costin – Andrei în sumă de 1 000 lei lunar pentru o perioadă de 10 luni de şcoală, consider că sunt respectate prevederile Ordinului nr.5576/07 10 2011 privind aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat, precum şi art.36 alin.(1 şi 2) lit.”a” din Legea nr.215/2001 privind administraţia puiblică locală republicată , cu modificările şi completările ulterioare.

            Sumele necesare acordării acestei burse vor fi asigurate din bugetul local.”, se arată în raportul aprobat de consilierii locali.

 

1 COMENTARIU

  1. Da, tare inteligent: hotararea ce hotaraste prin rugaciune la alta institutie sa hotareasca un venit hotarator pentru acest tanar talentat……E greu sa adopti intr-o singura hotarare cu maxima hotarare si determinare o suma in sprijinul educatiei acestui tanar special! De parca muscelul da pe afara de genii! E greu cu un consiliu ca acesta cu oameni cu f multe studiiiiiii si facultati sa priceapa ce inseamna sa castigi prin propria valoare si nu prin ura fata de ceilalti !!! RUSINE MAJORITATII DIN CONSILIU AL CAREI ORGOLIU MIZERABIL FAC SA SE CHINUIE OAMENI CAPABILI !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.