Galerie foto – Primul clopoţel la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”!

Ca în fiecare an, prima zi de şcoală a caroliştilor a fost una festivă. Directorul George Radu,colegiul-national-pedagogic-carol-i-12-septembrie-2016-006alături de directorul adjunct şi de cadrele didactice ale şcolii i-au primit nu numai pe invitaţii, ci şi pe sutele de elevi în curtea interioară a instituţiei, locul unde a fost intonat Imnul de Stat de către două dintre elevele Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, Măriuca Enache şi Bianca Elena Udroiu. Moment urmat de o slujbă religioasă susţinută de preot prof. dr. Ion Cojocaru, director al Seminarului Teologic Ortodox „Justin Patriarhul”.

De lăudat fiind şi discursurile invitaţilor, ce au fost foarte scurte şi la obiect, astfel încât elevii să nu fie nevoiţi să stea prea mult în arşiţa zilei ascultând speech-iurile interminabile ale unor  politicieni sau şefi de instituţii dornici de afirmare.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

1 COMENTARIU

  1. Frumos, lume buna, dar mai exista si alte scoli si licee in oras , unde au fost deschideri la fel de frumoase, unde rezultatele la Bacalaureat au fost si mai bune, unde lucrarile de reabilitare s-au realizat cu multa truda , dar de ele nu se vorbeste deloc.Oare, de ce???De ce niciun ziar din Muscel nu a scos o vorba de Barbilian, Dinicu , etc.Mare dezamagire, domnilor ziaristi ,ca sunteti partinitori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.