Galerie foto! Lăsând politica pentru o zi, Mircea Andrei a „atacat” câmpulungencele cu … flori

Pentru două zile câmpulungencele au mai uitat de grijile cotidiene fiind PAM  Campulung 07 martie 2016 055răsfăţate nu numai de bărbaţii din jurul lor, dar şi de politicienii locali. Începând cu data de 07 martie 2016, partidele politice au ieşit la vânătoare, nu de voturi, ci de femei. Cu braţele pline de flori şi extrem de zâmbitori, unii din naştere, alţii numai de impresie, politicienii au oferit o floare tuturor muscelencelor ieşite la plimbare.
Primul care a luat la pas Câmpulungul a fost preşedintele PAM, Mircea Andrei, care le-a oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor câte o floare, ca simbol al primăverii, totodată felicitându-le de ziua lor.PAM  Campulung 07 martie 2016 040

Printre zonele unde, Mircea Andrei, a oferit flori a fost şi primăria Câmpulung, dar şi mai multe societăţi comerciale, şi croitorii. Doamnele şi domnişoarele fiind destul de suprinse de atenţia pe care le-a acordat-o unul dintre cei mai puternici lideri politici argeşeni, în condiţiile în care cei ce le-au “atacat” cu flori au fost numai politicienii locali. Cei judeţeni având statutul de veşnic absenţi pe zona Câmpulung.

Click aici pentru a vedea materialul video

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.