Galerie foto! Copiii au luat cu asalt Piaţa Primăriei Câmpulung!

Joi, 21 aprilie 2016, În Piaţa Primăriei municipiul Câmpulung s-a desfăşurat unul dintre PIATA PRIMARIEI CAMPULUNG 21 APRILIE 2016 SCOALA ALTFEL 010cele mai de amploare exerciţii demonstrative, la care au participat cele mai importante instituții publice din zonă din domeniul protecției civile și militare, dar și culturale.

Evenimentul desfăşurat în cadrul Programului Național „Școala Altfel” a fost un real succes, deoarece sutele de copii ce au vizitat Piaţa Primăriei Câmpulung au avut parte de experienţe inedite. Jucăriile în miniatură, gen tancuri, puşti, pistoale şi alte dotări tehnice ale militarilor musceleni, au devenit reale pentru micuţii câmpulungeni.

Nu puţini au fost cei care, încântaţi de experienţa unică, le-au spus părinşţilor şi bunicilor că ei când vor creşte vor să fie soldaţi.

În buna desfăşurare a evenimentului au fost direct implicaţi:  membri ai Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, ai Bazei de Instruire pentru Apărare Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară „Muscel”, ale serviciilor de Poliție Argeș, ISU Argeș și Inspectoratului de Jandarmi.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.