Fostul manager al Casei de Cultură „Tudor Mușatescu”, Liviu Cioacă, reangajat prin concurs pe funcția de referent

Cine spune că nu există locuri de muncă la Câmpulung și că un post la stat este greu de obținut este contrazis de realitate.

În luna mai a acestui an, Liviu Cioacă a obținut nota 2,63 la evaluarea anuală ca manager al Casei de Cultură „Tudor Mușatescu” fapt pentru care și-a pierdut funcția, iar pe postul rămas vacant a fost numit interimar, pe o perioadă de 90 zile, consilierul județean PNL Liviu Iana.

Minunea că ceva se schimbă în bine nu a durat prea mult, pentru că același Liviu Cioacă a fost singurul candidat care, la începutul lunii august 2021, a promovat concursul pentru postul de referent gradul I, S, din cadrul compartimentului de execuție (coregrafie, arte vizuale, muzică și teatru).

Cu alte cuvinte, fostul manager Cioacă a fost reangajat la Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”, printr-un concurs la care a obținut 86 de puncte.

Eventualele suspiciuni că postul a fost creat cu dedicație și că se merge în continuare pe această veche practică o lăsăm pe seama bârfelor de pe marginea Bulevardului „Pardon”, în timp ce așteptăm cu interes să vedem cum se va desfășura concursul pentru postul vacant de manager al principalei instituții de cultură din municipiul Câmpulung.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.