Florin BIVOL – „Vă aştept Duminică la vot, să alegeţi cu mintea şi sufletul, un om care-şi iubeşte ţara şi meleagurile natale.”

„Ţin să mulţumesc oamenilor pentru felul în care ne-au primit în această campanie, pentru modul în care ne-au ascultat propunerile și obiectivele, pentru sfaturile pe care ni le-au dat, exprimându-și în același timp doleanțele și îngrijorările faţă de starea actuala în care se află Municipiul, faţă de condiţiile de viaţă, respectul faţă de cetăţeni şi modul în care a fost administrat Câmpulungul în ultimele mandate de administraţie publică locală!

Am obţinut la ultimele alegeri prezidenţiale cu ajutorul lor (împreună cu echipa mea / ALDE Câmpulung), în campania de susţinere a domnului Mircea Diaconu, cel mai bun scor naţional (19%)!

Țin să le mulțumesc din nou pentru sprijin și pentru suportul de care au dat dovadă.

Îmi doresc ca împreună cu dvs. toţi cei care ne-am născut, trăim și iubim aceste plaiuri muscelene: să fim mulţumiți, să ne creștem copiii într-o lume civilizată, să vedem din nou lumina de pe chipul oamenilor, să putem reface Municipiul nostru, să-i redăm strălucirea și locul binemeritat în societatea românească!

Vă aştept Duminică la vot, să alegeţi cu mintea şi sufletul, un om care-şi iubeşte ţara şi meleagurile natale”.

Un OM pentru Câmpulung!

Florin Bivol – candidatul ALDE la Primăria Municipiului!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.