FLORIN BIVOL DESPRE „PANDEMIA GUNOAIELOR ȘI NEPĂSAREA AUTORITĂŢILOR DIN CÂMPULUNG!”

Nu este pentru prima dată când preşedintele ALDE Câmpulung, Florin Bivol, atrage atenţia autorităţilor locale asupra unei situaţii destul de des întâlnite pe raza municipiului de la poalele Mateiaşului.

Ba, mai mult, de această dată, îi invită la o cafea în aer liber pe cei ce conduc urbea musceleană. De fapt într-un aer liber poluat nu numai de mormane de gunoaie, ci şi de indiferenţa celor ce ar trebui să aplice legea în cazul celor ce, fără nici o urmă a bunului simţ, abandonează tone de deşeuri menajere, din construcţii ori demolări, deşeuri mai mult sau mai puţin periculoase ce emană şi-un miros extrem de înţepător şi care au transformat zona de sub Podul de la Gardă.

„Așa se prezintă astăzi împrejurimile  podului ce traversează Râul Târgului, de pe șoseaua Braşovului vis-a-vis de Colegiul Tehnic din Câmpulung – Argeş! De mai multă vreme apar imagini în spațiul virtual cu situația din aceasta locație, fără ca cei care conduc municipiul să ia vreo măsură în această privință, nici măcar aceea de a curăţa locul în care se depozitează constant, cu căruța, cu duba, cu camionul… cu tot ce se poate, fără nici o restricție de deplasare, chiar în această perioadă de pandemie. Toată mizeria oraşului, resturi de materiale de construcții, gunoaie menajere și cam tot ce se poate arunca, afectând calitatea apei, a mediului, a aerului pe care îl respirăm şi a sănătății populației!

Există chiar şi o canapea, dar și un televizor, unde îi invit, începând cu data de 15 mai, pe cei care conduc astăzi urbea, la o cafeluță în mijlocul naturii, unde pot urmări știrile locale respectând  distanțarea sociala!”, este un nou semnal de alarmă tras de Florin Bivol cu privire la apariţia unei noi gropi de gunoi sub podul cunoscut şi ca „Podul de la Uzină sau de la Gardă”.

De subliniat că, foarte posibil ca în momentul în care s-ar prinde făptaşii şi s-ar aplica legea lucrurile ar sta cu totul altfel şi nici alte puncte din Câmpulung nu ar deveni peste noapte gropi de gunoi, aşa cum se mai întâmplă şi la Podul de la Gară sau în diverse alte mai retrase zone din municipiu. Zone unde nu numai persoane din Câmpulung, ci şi din localităţile limitrofe îşi aruncă gunoiul fără nici o jenă şi fără a se gândi la dezastrul ecologic pe care-l produc. Totul pentru a scăpa de anumite taxe pe care ar trebui să le plătească unor societăţi de salubritate pentru a-i scăpa de gunoi.

GALERIE FOTO – POD GARDĂ

GALERIE FOTO POD GARĂ

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.