Florin Bivol a reuşit să sensibilizeze autorităţile locale cu privire la apariţia unei noi „bombe ecologice”

Timp de peste doi ani, câmpulungeanul Florin Bivol a tot sesizat faptul că sub Podul de la Gardă s-a format o nouă groapă de gunoi. Materiale video, fotografiile şi comentariile au fost preluate şi de ziarul nostru fiind făcute apeluri continue la adresa autorităţilor locale, pentru a găsi o soluţie de rezolvarea a problemei „bombei ecologice” de pe malul Râului Târgului.

Săptămâna trecută, salariaţii de la SPADPP au făcut curăţenie pentru a nici nu se mai ştie a câta oară, iar astăzi se lucrează în zonă la montarea unei bariere. Reprezentanţii primăriei Câmpulung sperând ca în acest fel să stopeze fenomenul abandonării gunoiului, în mare parte deşeuri din construcţii, pe domeniul public.

Mai mult, cei ce vor continua să-şi arunce gunoiul la întâmplare vor risca amenzi usturătoare, pentru că primăria municipiului nu mai doreşte să tolereze, sub nici o formă, astfel de situaţii.

Cert fiind că, aşa cum am mai scris, până ce nu sunt prinşi, amendaţi şi daţi exemplu mulţi nu se vor potoli şi vor găsi în continuare modalităţi de a se sustrage taxelor legale privind salubritatea, abandonându-şi gunoaiele pe unde pot.

Ceea ce nu prea este de înţeles este faptul că, de cele mai multe ori, se iau măsuri numai în urma a numeroase sesizări. Asta şi din cauză că zona de sub Podul de pe Calea Braşovului (Gardă), de pe strada Maramureş, nu este unica din Câmpulung unde se formase o reală groapă de gunoi.

Foto şi video Florin Bivol

Galerie foto – cum arăta zona înainte de a se face curăţenie şi după ce s-a făcut curăţenie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.