Peste 250 de persoane au fost disponibilizate la final de an 2019 şi început de an 2020 numai de la două dintre societăţile de pe fosta platformă ARO Câmpulung.

Potrivit informaţiilor oferite de şeful ALOFM Câmpulung, Paul Petrescu: „În data de 24 decembrie 2019 au expirat contractele de muncă pentru circa 100 persoane de la o societate de subansamble auto de pe fosta platformă ARO, iar din data de 6 ianuarie 2020 o altă societate, tot  de pe fosta platformă ARO a intrat în faliment.” Cea de-a doua societate lăsând pe drumuri peste 150 de persoane.

Până în prezent, mai puţin de zece la sută dintre noii şomeri câmpulungeni,  în jur de 20 de persoane, şi-au găsit un loc de muncă.

Cei rămaşi au îngroşat rândurile şomerilor indemnizaţi sau neindemnizaţi, având posibilitatea de a urma unele cursuri de calificare sau recalificare sau infima şansă de a-şi găsi un nou loc de muncă. Totul în situaţia în care la Câmpulung există nu numai un număr de şomeri cu acte în regulă, dar şi foarte multe persoane fără loc de muncă şi care nici nu apar în evidenţele ALOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.