Dispariţia rapidă din această lume a tânărului câmpulungean Dragoş Marian Stoican, 30 ani, a fost cauzată de un infarct miocardic acut pe care l-a suferit în timp ce se afla la volan când se întorcea acasă de la Piteşti.

Familia, rudele şi prietenii, dar şi toţi cei ce l-au cunoscut îl plâng spunând că a fost un om bun, un prieten loial şi un familist convins. Dragoş a lăsat în urma sa nu numai familia, rudele, prietenii, ci şi două fiice la care ţinea „ca la ochii din cap”, spun vecinii şi toţi cei ce l-au cunoscut.

Vineri, în timpul priveghiului, cei ce se aflau lângă sicriu au rămas văzut că pe sticla ce acoperea trupul neînsufleţit al lui „Dragoş 1” sau „Eric Anthony Nou”, aşa cum îi plăcea să i se spună, a apărut o inimă.

Cei apropiaţi au considerat că li s-a trimis un semn.

„Ţi-am cerut un semn! Toată familia şi toată lumea te-am rugat să ne dai un semn suflet bun şi curat! N-ai trimis o ❤.. ca să vedem că ne iubeşti, la fel mult cum te iubim şi noi pe tine. Îţi mulţumim îngeraşul nostru! Tu, mereu ai avut o inima bună şi curată!”, este ceea ce rudele sale au scris pe Facebook la fotografiile în care este vizibilă inima.

Dumnezeu Să-l Odihnească!

Duminică, 14 ianuarie a.c., la ora 10.00, “Dragoş 1” va fi condus pe ultimul drum de toţi cei i-au fost aproape şi cei ce l-au cunoscut.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bisericii Vişoi în jurul orelor prânzului.

Foto sursa Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.