Toți cei ce doresc să se bucure de venirea primăverii într-un mod inedit se pot înscrie la atelierele Făbricuței de Mărțișoare ce se vor deschide, pentru două zile, la Secția de Etnografie și Artă Populară din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung.

”Cu mare bucurie vă anunțăm că, și în acest an, redeschidem Făbricuța de Mărțișoare la Secția de Etnografie și Artă Populară din cadrul muzeului nostru.
Fără limită de vârstă, toți cei ce doresc să le facă o surpriză plăcută celor dragi se pot înscrie la atelierele ce se vor desfășura în zilele de 28.02.2023 și 01.03.2023, între orele 09.00 – 16.00.
Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0748.165.819, în perioada 20 – 22 Februarie 2023.
Taxa de intrare este de numai 3 lei/ elev și 6 lei/adult.
Toate materialele vor fi puse la dispoziție de către organizatori.
Participanții vor avea posibilitatea să creeze mărțișoare din plante și cereale, să picteze, să coasă, să împletească sau să confecționeze păpuși din materiale textile sub îndrumarea unui meșter popular. Astfel, cu propriile lor mâini, vor putea realiza mici obiecte pe care să le ofere ca simbol al venirii primăverii, pentru că așa cum spunea Maica Tereza: „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești!”.
Ca întotdeauna vă așteptăm cu mare drag să luați parte la activitățile pregătite de muzeografii noștri!”, se arată în comunicatul transmis de Muzeul Municipal Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.