Eroul câmpulungean Ionuţ Butoi l-a întâlnit pe preşedintele Iohannis înainte de vizita sa la Câmpulung

Cu o zi înainte de a veni în vizită oficială la Câmpulung, preşedintele Klaus Iohannis a petrecut câteva oreinvictus în compania echipei Invictus.

Primul om al ţării a participat la campania „Pedalăm pentru România” demarată de Asociaţia Povestaşii şi Invictus România. Scopul evenimentului fiind cel de a se strânge fonduri pentru fi sprijiniţi militarii români răniţi în teatrele de operaţii din Afganistan să participe la Jocurile Mondiale Paralimpice – Invictus Games 2017, ce se vor desfăşura în Toronto – Canada.

Unul dintre cei care a fost, joi, 22 septembrie, alături de preşedintele ţării este militarul câmpulungean Ionuţ Butoi, rănit într-o misiune în teatrul de operaţii din Afganistan.

„Astăzi am pedalat pentru militarii noștri care ne vor reprezenta la Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Ei sunt adevărații eroi, nu numai în teatrele de operații, ci și prin exemplul de voință și forță pe care ni-l oferă.”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

ionut-butoiu-cu-presedintele-klaus-iohannis

După cum bine se ştie, vineri, 23 septembrie, preşedintele României va efectua o vizită oficială la Câmpulung unde va participa la evenimentele ca marchează 100 de ani de la Primul Război Mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.