Elevi de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” în vizită la Colegiul Sorghvliet din Haga!

În perioada 31 martie – 5 aprilie 2019, mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung, însoțiți de profesorii Cristina Boață și Laura Caciulă, vizitează Colegiul Sorghvliet din Haga.

Vizita face parte din proiectul Exchange C.N.Pedagogic”Carol I”, Câmpulung, România – Sorghvliet Gymnasium, Haga, Olanda, care continuă și în acest an cu două etape.

„Prima etapă are loc în perioada 31 martie – 5 aprilie 2019 la Haga unde elevii noștri, însoțiți de profesorii Cristina Boață și Laura Caciulă, vor fi prezenți la Colegiul Sorghvliet și vor vizita obiectivele culturale ale orașului.

Proiectul își propune un schimb cultural între elevii celor două țări pentru ca aceștia să înțeleagă în mod direct istoria, economia și tradițiile celor două țări.

Cea de-a doua etapă a proiectului se va desfășura în perioada 12-17 mai 2019 la Câmpulung, unde caroliștii vor fi gazde. Elevii olandezi vor veni însoțiți de profesorii lor, urmând să ia parte la o serie de activități în cadrul școlii, cât și în mijlocul familiilor.”, se arată în prezentarea făcută de reprezentanţii colegiului câmpulungean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.