Conducerea societăţii Edilul CGA SA anunţă că de la începutul lunii octombrie a.c. a început o acţiune de verificare a abonaţilor, precum şi o analiză a stării tehnice a branşamentelor la apă şi a racordurilor la canalizare. Acţiune în urma căreia au fost descoperite şi nereguli.

„În dorința de a crește performanțele și de a asigura servicii corect avantajoase pentru abonații noștri, începând cu data de 01.10.2018, S.C. EDILUL CGA S.A. a demarat o amplă acțiune de verificare a situațiilor contractuale pentru toți abonații, dar și starea tehnică a branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare.  Fapt pentru care, mai multe comisii, formate din personal intern, dar și experți externi, vor acționa în sensul celor arătate mai sus în toată aria de operare.

Rugăm cetățenii să sprijine acest demers, în sensul accesului pe proprietate, conform legii, atât la căminele de apometru, cât și în subsoluri, pentru o verificare integrală.

De asemenea, vă informăm că, în urma verificărilor deja efectuate, au fost identificate o serie de neconformități, printre care și furtul de apă sau branșamente ilegale, care, potrivit Codului Penal, constituie infracțiuni și se pedepsesc ca atare.

Accentuăm faptul că toate aceste demersuri sunt făcute pentru intrarea în normalitate a  tuturor abonaților noștri, pentru a asigura servicii la standarde de calitate, într-un efort care are țintă finală satisfacția cetățeanului.”, este ceea ce a comunicat oficial SC Edilul CGA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.