Edilul CGA face apel la câmpulungeni să ia măsuri pentru înlăturarea mirosului emanat de subsolurile inundate cu rahat!

Mirosul insuportabil din multe zone ale municipiului Câmpulung (străzi, scări de bloc şi chiar apartamente) a determinat conducerea Edilul CGA SA să transmită o scrisoare deschisă tuturor abonaţilor societăţii.

„SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE:

   – ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI

   – LOCUITORII CONDOMINIILOR NECONSTITUIŢI ÎN ASOCIAŢII DE PROPRIETARI , ABONAŢI AI SERVICIULUI PUBLIC DE ALIMENTARE CU APĂ ŞI DE CANAL DIN MUNICIPIUL CÂMPULUNG

subsol

      SC EDILUL CGA SA în calitate de furnizor autorizat de apă potabilă şi preluare canalizare din municipiul Câmpulung, vă aducem la cunoştinţă faptul că aveţi obligaţia întreţinerii în bune condiţii a instalaţiilor interioare din subsolurile blocurilor în care locuiţi, conform Legii nr.230/2007 actualizată în anul 2015 privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.

   Fără aceasta, orice lucrare de intervenţie asupra instalaţiilor se prelungeşte nejustificat de mult sau face imposibilă execuţia lucrărilor de întreţinere şi reparaţii.

   De asemenea vă reamintim că trebuie păstrată starea salubră a instalaţiilor comune din subsolurile blocurilor pentru a facilita accesul şi executarea lucrărilor de intervenţie şi remediere a avariilor în interesul locatarilor imobilului.

   În cel mai scurt timp posibil vă recomandăm să soluţionaţi (să reparaţi) părţile de instalaţii comune din subsolurile blocurilor în care locuiţi, aşa fel încât alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor uzate menajere să se facă în mod corespunzător, în condiţii de maximă siguranţă pentru sănătatea dumneavoastră şi în condiţia unui trai civilizat şi sănătos.

                                   CONDUCEREA

                   SC EDILUL CGA SA CÂMPULUNG

Cum foarte mulţi locatari din blocurile Câmpulungului nu par a fi deranjaţi de mirosul aproape insuportabil al subsolurilor inundate cu dejecţii, şi mai mult par a fi destul de zgârciţi în a da bani pentru a se efectua reparaţiile la conductele comune, este foarte greu de crezut că apelul SC Edilul CGA SA va fi luat în considerare fără ca Legea să fie pusă în aplicare cu sancţiunile de rigoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.