ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE, DE LA FUNDAȚIA GAUDIUM, PENTRU SPITALUL MUNICIPAL CÂMPULUNG!

Misiune îndeplinită astăzi, luni, 6 aprilie și în ceea ce privește furnizarea de echipamente și produse de protecție către Spitalul Câmpulung, unitatea medicală cea mai lovită în acest moment de criza COVID-19, cu cel mai mare număr de infectați în regiune și cu mai multe cadre medicale suspecte, în cazul cărora se așteaptă rezultatul testelor.
Fundația Gaudium a predat astăzi către Spitalul Municipal Câmpulung următoarele echipamente și materiale destinate personalului intrat în lupta cu epidemia:
Măști chirurgicale – 1200 bucați
Măști FFP2 fără filtru – 140 bucăți
Mânuși de protecție – 1400 bucăți
Ochelari de protecție – 25 bucăți
Viziere – 140 bucăți
Gel dezinfectant – 10 l
De asemenea, un tunel dezinfectant destinat personalului medical, după modelul celor predate vineri către Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă, din Piteşti, și Spitalul Mioveni, a plecat astăzi spre Câmpulung! Valoarea totală a produselor donate este de 5400 euro.

Această unitate medicală va avea nevoie, în perioada care urmează, de tot sprijinul autorităților și donatorilor din cadrul societății civile! Sperăm că demersul nostru, care nu se va opri aici, va constitui un imbold pentru toți cei care vor să sprijine cu materiale de protecție și alte echipamente, cea mai greu încercată unitate medicală a Argeșului, în acest moment al crizei epidemiologice!

Luna aprilie va fi o lună grea, cu încercări dure pentru sistemul medical din Argeș!

Haideți să nu lăsăm nici salvatorii care au ales să fie în linia întâi, nici argeșenii care nu au nicio vină pentru această cumplită încercare, fără suport, fără ajutor, fără gânduri și fapte bune!

Să ne revedem sănătoși la următoarea livrare!

Află de pe pagina noastră de Facebook #ImpreunăpentruArges totul despre sprijinul acordat unităților medicale din județ! Alătură-te!
Cont pentru donații: RO16BRDE030SV01754270300, deschis la BRD-GSG Pitești
Acum poți dona și de ACASĂ, cu cardul! Intra pe www.impreunapentruarges.ro și urmează pașii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.