Se pare că, SC Financiar Urban SRL, firma ce se ocupă de ridicarea deşeurilor menajere la nivel de Câmpulung, are ceva probleme. De când, pentru respectiva firmă, strânge banii de facturi primăria Câmpulung – sub formă de taxă de salubrizare, în Curtea Staţiei de Transfer din Cartierul Grui au început să reapară munţii de gunoaie.

Mai multe persoane ce tranzitează zona, sau de deţin proprietăţi în apropriere, ne-au sesizat faptul că pe timpul zilei şi mirosul este insuportabil, ca să nu mai vorbim de apariţia muştelor, ţânţarilor, ciorilor şi cea a şobolanilor.

Fotografia surprinsă duminică seară, 30 iulie a.c., fiind mult mai sugestivă decât o mie de cuvinte.

Mai mult de atât, chiar şi locuitorii zonelor centrale ale municipiului Câmpulung se plâng că pe timp de vară, când căldura devine sufocantă sunt nevoiţi să stea până după orele amiezii cu gunoiul în stradă, până ce ajung cei de la Financiar Urban să îl ridice, deşi taxa de salubritate la primărie este plătită de aproape toţi la zi. Şi cu toate acestea, de când cu impusa taxă de salubrizare, gunoaiele cresc nu numai în Staţia de Transfer din Grui, ci şi în centrul Câmpulungului, unde de cele mai multe ori pare a f abandonat de cei ce sunt plătiţi să îl ridice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.