În acest an, pentru proiectul „reabilitare strada Negru Vodă şi strada Republicii de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu”, pentru proiectare și execuție au fost alocate două milioane de lei din totalul celor 5,5 milioane lei estimate a costa întregul proiect. Urmând ca în anul care vine sau tot în acest an, în cazul în care lucrările merg în ritm alert, să fie alocată şi diferenţa de bani până la valoarea contractului încheiat cu o asociere a trei firme: Contech Barengott (George Răuţoiu), SC Group Concif SRL (Sorinel Răuţoiu) şi Ratelen Construct (Elena Răuţoiu).

Potrivit primarului municipiului, cel mai probabil, lucrările vor începe în luna iunie a acestui an.

Mai precis, imediat după perioada sărbătorilor Pascale, şi Bulevardul Pardon va intra în reabilitare. Astfel, întreaga zonă centrală va deveni şantier de lucrări.

 

Primarul Liviu Ţâroiu fiind destul de sceptic în privinţa desfăşurării contractului de lucrări în zona Bulevardului, pentru că firmele care au câştigat licitaţia mai au de finalizat alte trei lucrări majore, respectiv: podul de pe Şoseaua Naţională, mai multe străzi din municipiu şi zona Pieţei Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.