După ce Auraş Ghiţă a intrat în „gura presei”, Poliţia Locală Câmpulung este condusă interimar de Valentin Vătăşescu

Poliţistul local, Valentin Vătăşescu, este şeful interimar al Poliţiei Locale apolitia locala municipiului Câmpulung pentru perioada desfăşurării anchetei ce are ca subiect incidentul petrecut în dimineaţa zilei de 17 decembrie 2015.
Potrivit punctului de vedere oficial al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş „În această dimineaţă (n.red. dimineaţa zilei de joi, 17 decembrie), în jurul orelor 05.30, în incinta unui spital clinic de pe raza sectorului 1 din București, a avut loc un incident provocat de un bărbat internat, care a refuzat tratamentul și a avut un comportament agresiv față de două cadre medicale.
În urma apelului prin sistemul 112 la fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție București, care a constatat situația de fapt, cele două cadre medicale nedepunând până în acest moment plângere împotriva pacientului.
Ulterior acesta a fost transferat la o altă unitate sauras ghita 2anitară de pe raza municipiului București”.
Conform celor precizate de viceprimarul municipiului Câmpulung, Bogdan David, şeful Poliţiei Locale, Auraş Ghiţă, era plecat în concediu pentru a participa la nişte cursuri în Capitală. Se pare că, simţindu-se rău, cu stare febrilă, Ghiţă a fost dus la Spitalul Elias de către familiei. După incidentul care a avut loc la Spital şi despre care şeful Poliţiei Locale Câmpulung spune că a existat, dar nu la aşa amploare, Poliţia a deschis un dosar de cercetare, în timp ce Auraş Ghiţă a fost mutat la un alt spital bucureştean, pentru altă serie de investigaţii medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.