Modul în care a fost făcută lucrarea de plombare a gropilor din municipiul Câmpulung l-a determinat pe consilierul local Nicolae Dumitrescu să intervină în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local, precizând că nu este decât „cizmărie pe genunchi”.

Interesant fiind că primarul municipiului Liviu Ţâroiu a găsit ca scuză că SPADDP are în inventar o freză de asfalt, încă nu şi oameni care să ştie să o folosească.

„Ce s-a făcut în municipiu este o cizmărie pe genunchi, dumneavoastră (n.red. s-a adresat Executivului din primărie) aţi transformat nişte găuri în nişte moviliţe. Adică coeficientul de disconfort pentru participanţii la trafic este acelaşi, dacă nu mai mare. Revin cu rugămintea de a fi achiziţionată o freză şi a face plombări de calitate. Nişte plombări de calitate cred că se pot face.”, a fost doleanţa consilierului Nicolae Dumitrescu.

„Avem freză, dar trebuie să ştie să o şi folosească. Nu lipsa frezei face bombardamentul, lipsa … (n.red. cred că domnul primar dorea să spună a oamenilor competenţi, a oamenilor calificaţi pe diverse meserii)”, a răspuns primarul Liviu Ţâroiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.