DOUĂ VIDEO DE SENZAŢIE! Fotograful Marius Sminchişe a adus de la Paris „Echilibru” şi duce la Viena „Pe Argeş în jos”

„Echilibru” – expoziţia de fotografie artistică a unui câmpulungean stabilit în Franţa este departe de afotograf-marius-sminchise putea fi descrisă în cuvinte.

Imaginile lumii, ajunse şi pe meleagurile argeşene şi muscelene, ce sunt oferite privirii de artistul – fotograf Marius Sminchişe ascund pasiunea pentru frumos prin graţia culorii şi expresivitatea nonculorii.

Fiecare fotografie semnată Marius Sminchişe este o poveste ce evidenţiază sublimul de dincolo de aparenţe. Portretele sunt vise şi speranţe, natura este viaţa!

Printre cele mai recente albume ale fotografului născut la Câmpulung se numără şi albumul „Pe Argeş înfoto-marius-sminchise-din-albumul-pe-arges-in-jos jos …”. O colecţie de fotografie în care tradiţia Argeşului este re-nviată de Marius Sminchişe. Un album pe care autorul doreşte să-l expună de Ziua Naţională a României – 1 decembrie 2016, la Viena.

„Mulţumesc persoanelor care prin dăruirea lor au făcut acest album posibil. Mulţumesc Luiza! Mulţumesc Georgiana! Mulţumesc Gina!Mulţumesc Ioana! … Şi un ultim Mulţumesc! pentru cine a simțit acest album înainte de a fi creat … Cu adevărat persoane deosebite sufletului meu.”, este ceea ce fotograful Marius Sminchişe a scris în descrierea albumului „Pe Argeş în jos …”.

În aceste zile, o mică parte din fotografiile artistului pot fi admirate şi în holul primăriei Câmpulung.

Foto şi video Marius Sminchişe, sursa YouTube şi Facebook.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.