Domnilor politicieni, vă este destul de clar? Câmpulungenii vor să fie iubiţi, nu minţiţi şi folosiţi!

O din ce în ce mai mare şi mai variată parte a comunităţii câmpulungene îşi îndreptă atenţia spre alegerea Elenei Lasconi, vedeta de la ProTV.

Pe scurt putându-se spune că „Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel” a pus pe jar întreaga suflare politică locală.

Pe larg: după ce a umplut un site de socializare cu inimioare, declarându-şi iubirea pentru Câmpulung şi câmpulungeni, după ce a devenit de-a locului, invadând spaţiile comune alte celorlalţi aspiranţi la fotoliul de primar al municipiului, Lasconi este văzută ca un contracandidat puternic al oricărui alt posibil candidat.

Încă din toamna anului trecut, mesageriile şi telefoanele jurnaliştilor locali bubuind de la atâtea întrebări legate de Elena Lacsoni: „De ce a ales tocmai Câmpulungul?”, „Pe cine are în spate?”, „A fost trimisă de cineva?”, „Se foloseşte de chipul dulce, zâmbete şi inimioare doar pentru a ne câştiga simpatia?”, „Iubeşte mai mult Câmpulungul decât oraşul natal (n.red. Haţeg)?”, „Doreşte să facă ceva pentru Câmpulung?”…

Întrebări la care numai ea şi timpul pot răspunde.

Cel puţin în mediul online, Lasconi se clasează pe primul loc în preferinţele câmpulungenilor, mai ales că a scăzut foarte mult încrederea populaţiei în clasa politică, în politicienii de carieră prăfuiţi şi plini de ei, iar comunitatea şi-a cam pierdut speranţele sub munţii de promisiuni neconcretizate.

Pornind de la sondajele online, pe moment total irelevante faţă de intenţia de vot finală a câmpulungenilor, Elena Lasconi se clasează pe primul loc în topul favoriţilor.

Sursa foto – Facebook – “Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.