Doamnă primar Elena Lasconi şi a preveni o posibilă tragedie este tot realizare!

Luaţi echipele de imagine şi staţi „pe gang la Balada” câteva ore poate aşa vedeţi realitatea, nu numai planşe la birou!

Primarul Elena Lasconi are planuri mari pentru încă două locaţii din Câmpulung care stau să se dărâme în capul locuitorilor.

Edilul speră ca anul viitor să obţină finanţare europeană şi pentru fostul Cinematograf Balada şi Piaţa Grui.

Cinematograful ar urma să se transforme într-un Centru Multicultural, iar Piaţa Grui să devină un generos spaţiu de recreere pentru copii, adolescenţi şi tineri. Cel puţin aşa a prezentant primarul o parte din planurile de viitor.  

Însă, până ca visele să devină realitate este nevoie urgentă de măsuri de siguranţă în zona fostului Cinema din Cartierul Vişoi. În urmă cu numai câteva zile bucăţi mari de zid s-au desprins de pe faţada clădirii şi numai norocul a făcut să nu treacă nimeni prin zonă în acel moment.

Porţiunea în care plouă periodic cu bucăţi din zidul a ceea ce a fost odată un cinematograf este tranzitată zilnic de sute de persoane şi câteodată este şi zonă de joacă pentru copiii din cartier, care nu au un parc pe o rază destul de mare de blocul în care locuiesc.

Ne întrebăm, nu pentru prima oară, dacă chiar trebuie să se întâmple o tragedie înainte de a se lua măsuri? Lucru văzut în multe cazuri, dat fiind că verbul a preveni nu pare a exista în atribuţiile instituţiilor statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.